torstaina, marraskuuta 19, 2009

Paranormaali keskeytys?

Menimme tiistaina katsomaan Paranormal activity -leffaa. Elokuva oli ehtinyt pyöriä ehkä minuutin verran kun kuva alkoi pikkuhiljaa oudosti tummua. Koska leffa on esittävinään kotivideota mietin että kai tämä nyt sitten kuuluu jotenkin tarinaan. Mutta pian kuva katkesi kokonaan, ja palohälytys rupesi raikaamaan. Suomalaisethan eivät hälytyksistä turhia kiihdy, vaan mielessä käväsi mm ajatus siitä että kyseessä voisi olla jokin leffaan kuuluva juju. Puoli salillista ihmisiä pyöritteli ihmeissään päitään kunnes teatterin työntekijä tuli ajamaan meidät ulos. Voihan ryökäle.

Siinä sitten seisottiin tovi kadulla ihmettelemässä että päästäänköhän vielä sisään. Meillä onneksi leffa oli tuskin alkanut, mutta tapasimme kadulla pari ystäväämme joiden elokuva oli ollut puolessavälissä, ja katkeaminen harmitti hiukan.

Paikalle ei kuitenkaan saapunut kuin pari palomiestä, joista toinen jäi autoon, joten kyseessä ei ollut mikään suuri katastrofi. Joku lamppu vaan oli kuulemma palanut. Olipas kamala häslinki yhden poksahtaneen lampun takia! Mutta siispä pääsimme lopulta jatkamaan leffan katsomista.

Itse leffa - no jaa... silmäni rupesivat jossain vaiheessa lerpsumaan, ja Pulla-Armaalla taisi jopa olla ne hetken kiinni (ei siis pelottavuuden takia). Olisin voinut antaa sille kolme tähteä, mutta loppu pilasi sitä sen verran että se saakin vain kaksi ja puoli.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Näin kuulin minäkin, suurena kauhufanina sain suosituksen olla menemättä katsomaan rainaa koska se oli vähän diipadaapa-kamaa. Ehkä vuokraan dvd:llä sitten aikanaan jos innostun ;O)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails