tiistaina, joulukuuta 29, 2009

Silmät ja digiboksi kovilla

Tallentava digiboksini käy kuumana ja silmäni ovat lähes neliskanttiset koska olen joutunut kanavatulvan uhriksi. Taloyhtiömme vaihtoi marraskuussa kaapelitv-tarjoajaa, ja jos hommasi ohjelmakortin (toki hommasin, koska on nähtävä Ruotsin kanavia) niin kylkiäiseksi sai kuukauden katseluoikeuden Canal+ ja Viasat-paketteihin. Mikä tarkoittaa monta elokuvakanavaa. Viikon ajan näkyi lisäksi KAIKKI kanavat mitä tarjolla oli. Se oli jo melkein rasittavaa.

Monien elokuvien lisäksi minulla on nyt ollut mahdollisuus katsella True Bloodin toista tuotantokautta, jihuu!  Kyllä se Bon Temps vaan on ihme kaupunki kun sinne kerääntyy jos jonkinmoista outoa öttiäistä. Mutta minä melkein itkin verta kun Ericiltä pätkäistiin jo toisessa jaksossa hiukset. Byääh. Vaikka moni muu on sitä mieltä että nykyinen on parempi, niin kyllä minä vaan olisin halunnut sen alkuperäisen liehuletin...2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Älä mässytä, nykyinen tukka on PALJON parempi kuin se kamala liehuletti ;O) Nyt korostuu Ericin tai siis Alexanderin ihanat kasvonpiirteet kun ei ole tukka silmillä..

-Anne- kirjoitti...

Ei, en sulata tätä. *Kiukuttelee* Jos olisi olemassa adressi Ericin hiusten ennalleen palauttamisen puolesta niin allekirjoittaisin sen. Sata kertaa.
Mutta ei kai auta kun niellä katkera kalkki, kaikkeen tottuu...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails