keskiviikkona, huhtikuuta 28, 2010

Bang Bang

Väliaikamusiikiksi Nancy Sinatra ja yksinkertaisuudessaan ihanan tyylikäs Bang Bang. Kuulin tämän biisin ensimmäistä kertaa Tarantinon loistavassa Kill Bill -leffassa, johon se sopi kuin nakutettu. Olen varmaan tätä ennenkin toitottanut, mutta sanonpa vielä kerran että Tarantinon leffojen soundtrackit ovat aina huippuluokkaa.

3 kommenttia:

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Rakastan tätä biisiä! Kuulin sen ekan kerran Kill Billissä ja ihastuin siihen saman tien. Nykyisin se toimii herätysäänenä aamulla, sillä se alkaa sen verran rauhallisesti, että ei ala ahdistaa heti :)

Tarantino osaa soundtrackit!

-Anne- kirjoitti...

Paivi:Tämä onkin varmaan hyvä herätysääni! Itselläni on käytössä kelloradio, jonka huono puoli on se että ikinä ei tiedä mihin säveliin sitä herää - ärsyttävintä on se että se biisi sitten usein jää pyörimään koko päiväksi päähän. Mikä on huono asia jos se on jotain Gagaa tms... =D

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Mie olen aamuisin helposti kiukkuinen kuin kesken talviunien herätetty karhu, joten minut pitää herättää lempeästi ;-) Siksi tämä on loistava biisi siihen (minä siis käytän nokialaistani herätyskellona).

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails