keskiviikkona, huhtikuuta 28, 2010

Bang Bang

Väliaikamusiikiksi Nancy Sinatra ja yksinkertaisuudessaan ihanan tyylikäs Bang Bang. Kuulin tämän biisin ensimmäistä kertaa Tarantinon loistavassa Kill Bill -leffassa, johon se sopi kuin nakutettu. Olen varmaan tätä ennenkin toitottanut, mutta sanonpa vielä kerran että Tarantinon leffojen soundtrackit ovat aina huippuluokkaa.

3 kommenttia:

Helinä Laajalahti kirjoitti...

Rakastan tätä biisiä! Kuulin sen ekan kerran Kill Billissä ja ihastuin siihen saman tien. Nykyisin se toimii herätysäänenä aamulla, sillä se alkaa sen verran rauhallisesti, että ei ala ahdistaa heti :)

Tarantino osaa soundtrackit!

-Anne- kirjoitti...

Paivi:Tämä onkin varmaan hyvä herätysääni! Itselläni on käytössä kelloradio, jonka huono puoli on se että ikinä ei tiedä mihin säveliin sitä herää - ärsyttävintä on se että se biisi sitten usein jää pyörimään koko päiväksi päähän. Mikä on huono asia jos se on jotain Gagaa tms... =D

Helinä Laajalahti kirjoitti...

Mie olen aamuisin helposti kiukkuinen kuin kesken talviunien herätetty karhu, joten minut pitää herättää lempeästi ;-) Siksi tämä on loistava biisi siihen (minä siis käytän nokialaistani herätyskellona).

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails