sunnuntaina, huhtikuuta 04, 2010

Öhöm...

Tuota.... on ilmoja pidelly....

En oikeasti ole tajunnut miten pitkäksi blogitaukoni pääsi venähtämään. On ihan pelottavaa miten nopeasti aika nykyään menee - minne se katoaa? Tauko alkoi ihan vain siitä syystä että minulla ei ollut pariin viikkoon mitään asiaa, ja melko paljon vapaa-ajasta kului mm. pelien parissa. Ja koska töissä könötän kaiket päivät ruutua tuijottaen yritin iltaisin hieman irtautua siitä, siispä on myös muiden blogien lukemiset ollut heikoissa kantimissa - mitä kaikkea tänä aikana onkaan voinut tapahtua!
Huomasin, että mitä pidemmäksi tauko venyy, sitä suurempi on kynnys taas aloittaa, koska on sellainen olo että nyt pitäisi olla jotain tosi tärkeää ja fiksua sanottavaa. Mitä minulla ei ole. Marmatuksen aiheita on kyllä kasaantunut, varokaa vain.

Mutta aloittaakseni pehmeästi tyydyn nyt vain toivottelemaan iloista pääsiäistä. Ja kiitokset Tinkalle joka herätti minut talviunesta.

7 kommenttia:

lepis kirjoitti...

No meillä ei ainakaan ole tapahtunut mitään :) Yhtä hiljaista on blogirintamalla. Sunnuntaiklassikoita kömmin soittelemaan ja sitten takaisin naputtelemaan muita hommia.

Tervetuloa takaisin.

Tinka kirjoitti...

Jee, tästä on hyvä jatkaa, vaikka vähän hitaastikin, mutta silti.

Ymmärrän kyllä toisaalta niin hyvin tuon tauon, että. Työttömänä oli paljon enemmän aikaa ja ajatuksia päässä, heh. Töissä en viitti (itekään) näilläkään sivuilla haahuilla, joten se tietää sitä, että rästilukemista riittää ja aiheet tulee ja menee, ellei niitä laita muistilapulle.

Ihana kukko! Tai mikä tsirppa onkin :)

Tintti kirjoitti...

Iloista Päänsisäistä (tai mitä siitä on jäljellä) sinnekin. Mukava kuulla, että kaikki on hyvin ja elämä vaan vie muualla. Se on hyvä.

Anonyymi kirjoitti...

Missä sitä ollaan oltu ;O) Ihan tiedoksi vaan että Field of Poppies vaihtoi paikkaa ja nimeä, toivottavasti löydät perille uuteen blogiini ;O)

-Anne- kirjoitti...

Ai kuinka kiva huomata että täällä viitsii joku vielä käydä vaikka poistuinkin ihan mitään ilmoittamatta. =)

Mikaela: juu, ehdin laittaa uuden osoitteen muistiin ennen horrokseen vaipumistani. Ellet ole sitten taas kerran muuttanut...

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Tervetulloo takaisin ja hyvää huomenta talviunesta heränneelle :)

Täälläkin suunnalla on pieniä nimimuutoksia tapahtunut, toivottavasti vielä löydät perille meikäläisenkin leffahöpinöihin :)

-Anne- kirjoitti...

Juu, huomasin että jotain siellä päässä oli tapahtunut - täytyy muistaa muuttaa nimi linkkilistassani.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails