lauantaina, toukokuuta 08, 2010

Ihastus

Olen tässä yrittänyt kahlata läpi tämän vuoden euroviisuehdokkaita, mistä tuli mieleeni hehkuttaa uusinta ihastustani. Viisuihin tämä liittyy siten että tämä kaveri oli suosikkini Ruotsin tämänvuotisissa karsinnoista, mutta jäi ikävä kyllä kakkoseksi tylsän Anna Bergendahlin jälkeen.

Ihastukseni on Salem Al Fakir, ruotsalais-syyrialainen lahjakkuus. Kaverilla on klassinen musiikkikoulutus, soittaa sekä pianoa (iik) että viulua (aah) ja on jo lapsena mm. kiertänyt Venäjällä viulusolistina. Nykyisin hän kuitenkin puuhastelee popin parissa.

Salem osallistui Ruotsin karsintoihin biisillä Keep on Walking, joka siis oli minun suosikkini:



Äskettäin hän esitti Norjalaisessa aamu-tv -lähetyksessä hieman groovaavamman version, josta taidan pitää vieläkin enemmän:



Fakiirin uusin levy Ignore This on mielestäni aivan loistava - biisilista on monipuolinen ja levyltä löytyy konesoundeja, poppia, kasariviboja, vauhdikasta meininkiä, rauhallisempaa suvantoa... Oma suosikkini levyltä lienee This is for, jota ei löydy juutuupista, mutta Spotify-käyttäjät voivat kuunnella sen täältä: Salem Al Fakir – This Is For

Ja kuten videoista näkee, Salem Al Fakir on paitsi lahjakas myös syötävän suloinen säihkysilmineen, pörrötukkineen ja valloittavine hymyineen - ja ainakin näkemissäni haastatteluissa rennon ja symppiksen oloinen. Sellainen jonka haluaisin pistää pulloon. Nam. ♥ ♥

Ja lopuksi vielä Spotify-linkki Ignore This -albumiin: Salem Al Fakir – Ignore This

Ei kommentteja:

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails