maanantaina, toukokuuta 10, 2010

Red Ring of Death

Eilen minua kohtasi jokaisen Xbox360-omistajan painajainen - the Red Ring of Death. Toisin sanoen konsoli sanoi itsensä irti ja vilkutti sen merkiksi ivallisesti punaisia valoja. Hemmetti.

Kyseessä on hyvin tunnettu vika vanhemmissa bokseissa, ja olinkin itse asiassa selvinnyt melko kauan ottaen huomioon miten paljon konsolia kuitenkin olen käyttänyt. Onneksi tätä vikaa koskee pidennetty kolmen vuoden takuu, joten korjaus ei tule maksamaan mitään. Ärsyttävän vaivalloista on kuitenkin pakata toosa hyvin ja toimittaa se lähettipalvelulla Saksaan. Onneksi tulevat kuitenkin hakemaan sen kotiovelta.

Tämä tarkoittaa sitä että muutamaan viikkoon ei sitten pelata. Onni onnettomuudessa oli että minulla ei ole tällä hetkellä mikään peli pahasti kesken - jos tämä olisi tapahtunut kesken Mass Effectin, olisin saanut hepulin.

Nyt olenkin sitten kvalifioitunut hankkimaan tämän t-paidan:


Paita tuolla painatuksella löytyy Splitreasonista, nettikaupasta jossa on aivan mahtavia nörttituotteita. Haluaisin tilata sieltä vaikka kuinka paljon t-paitoja ja julisteita (mm. tämän).  

Scifileffafanit ainakin tietänee mihin klassikkoleffaan tuo teksti viittaa?

2 kommenttia:

Mikaela kirjoitti...

Oufak, otan osaa. Itselläni on jäänyt mm. leffojen katsomiset väliin koska hakkaan Assassin's Creed II:sta illat läpeensä, jos tuo vilkutus tulisi boksiini repisin varmaan tapetit seiniltä raivotessani! Ja kiitti, loistava linkki ja kiitti, maksatko mun visalaskun ;O)

-Anne- kirjoitti...

Ooh, Ezio... ♥ ♥

Tuolla on ihan sikana kamaa jota haluaisin. Yritän estää itseäni vinguttamasta korttejani... mutta se zombiejuliste tai t-paita on kyllä jossain vaiheessa pakko hankkia.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails