sunnuntaina, heinäkuuta 04, 2010

Loman puolivälissä

... tai  enemmän kuin puolivälissä, kolme viikkoa on hurahtanut käsittämättömän nopeasti, ja nyt on enää kaksi viikkoa lomaa jäljellä, nyyh!

Loma on todellakin mennyt akkuja ladatessa. Tai ensimmäisellä viikolla jouduin ärsyttävää kylllä tekemään vähän työjuttuja, joten sitä ei vielä voinut oiken kunnon lomaksi sanoa. Sitten on ollut kaveria kylässä, juhannusta (kaupunki-sellaista), leffojen katselua, yömyöhään pelaamista, lukemista, makaamista, parvekkeen laittamista, lenkkeilyä, keskiaikamarkkinaa, kahviloissa istumista - ja erinäistä kremppaa.

Niin, vanhuus ei näemmä tule yksin. Ensin sain molemmat jalkani kipeiksi kun kyllästyin pelkkään kävelyyn ja yritin jälleen aloittaa hölkkäharrastusta. Yritin hyvin varovaisesti sitä tehdä, mutta kroppa ei kuitenkaan tykännyt. Voipi olla että juoksukenkäni olivat jo liian kuluneet eivätkä enää jaksaneet tukea painoani... Joten nyt sitä vaan taas kävellään... Mutta kaiken huippu oli se kun tiistaina kävin kaupoilla ja kokeilin siellä korkokenkiä, mikä johti noidannuoleen! Pitäisi näköjään heti kokeilla molempaa kenkää yhtäaikaa eikä klenkata toisessa jalassa tavallinen littukenkä ja toisessa korkkari - se epäbalanssi ei ollut hyväksi. Nukkumisesta ei tuon jälkeen tullut mitään - jouduin siirtymään lattialle ja vetämään kourallisen Buranaa, mutta ei vaikutusta. Ei siis muuta kuin lääkäriin, jolta sain kunnon häräntappolääkkeet, jotka ovat nyt vihdoin alkaneet vaikuttaa. Just in time, sillä tänään pitäisi pystyä istumaan pari tuntia teatterissa. Hieman kyllä jänskättää että kestääkö tämä selkä vielä moista sessiota. Olisipa esityksessä väliaika!

Kyseessä on siis vihdoin John Malkovichin tähdittämä The Infernal Comedy, joten toivon että pystyn istumaan näytöksen läpi. Ja meillähän on ne eturivin paikatkin...

Ans kattoo miten käy.

2 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Olen kateellinen!!!! No en tietenkään selkäkivustasi, vaan siitä Malkovichin jalkojen juuressa voihkimisesta :)

-Anne- kirjoitti...

Kyllä se vaan niin hienoa oli... huokaus...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails