perjantaina, elokuuta 26, 2011

Kaikenlaista muutosta

Tässä on nyt elelty kuukauden verran ilman Picon läsnäoloa. Toki olen jo tottunut siihen, mutta aina välillä keittiössä häärätessäni havahdun siihen ettei kukaan enää tulekaan kerjuulle. Outoa on myös voida olla poissa kotoa miettimättä sitä että kohta täytyy lähteä ruokkimaan kissaa.

Muutoksia on tälle kesälle ollut muitakin. Olen nyt sitten työttömänä työnhakijana, ja yritän tottua nuukailuun. Ja tietty etsin kaikin tavoin jotain uutta työtä. Vielä ei ole napannut, mutta kesä nyt on muutenkin huonoa aikaa työnhaun suhteen, ja toivon tarjonnan paranevan syksyä kohden.

Koska tässä muutenkin on muutoksia ollut, niin innostuin Picon tavaroiden poiskorjaamisen myötä myös rymsteeraamaan olohuoneessa. Raahasin sohvan toiselle seinustalle ja totesin että näin on hyvä. Nyt vain kaipaisin pyöreää sohvapöytää, mieluiten vintage-sellaista. Mutta sen ostaminen jäänee kunnes alkaa taas tulot kohenemaan. Tuo ansiosidonnainen ei nimittäin riitä paljoon muuhun kuin ruokaan ja pakollisiin laskuihin.

Muutosta ei ikävä kyllä ole niska-hartiakipujen suhteen. Lihakset ovat kaulaa myöten jumissa, vaikka olen urheasti yrittänyt vähentää tietokoneella istumista ja lisätä jumppaa. Ilmeisesti jumppaa on lisättävä vielä enemmän. Lupaan, lupaan...

Mikäs muutos vielä oli mielessä? Juu, olen onnistunut karistamaan muutaman kilon, jei! Olen niin trendikkäästi ryhtynyt vähentämään turhia hiilareita, lähinnä sokereita. Se tekee varmaan hyvää myös hammaskalustolle. Mikään tosikarppaaja en ole, mutta yritän vähän katsoa mitä sitä sulee suuhunsa pistettyä. Ja toistaiseksi se on auttanut.

Eipä tässä muuta, nyt täytyy alkaa valmistautumaan illan keikkaa varten: Von Hertzen Brothers Naantalin Kaivohuoneella. Ja huomenna isoja purjelaivoja sun muuta ohjelmaa Turussa. Kiirettä pitää  näin kesän viimeisenä (?) lämpimänä viikonloppuna.

2 kommenttia:

strangiato kirjoitti...

VHB oli tapansa mukaan ihan loistava. Heput on niin mainioita tyyppejä. :-D

-Anne- kirjoitti...

Strangiato: Oli pojat vaan niin hyviä! Kerrassaan taitavaa meininkiä.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails