keskiviikkona, elokuuta 31, 2011

Keikkakuvaa

Ei tuosta kännykästä oikein ole keikkakuvien ottajaksi, mutta yritinpä kuitenkin. Alla pari kuvaa perjantaisesta VHB-keikasta.

Olimme K:n kanssa ensimmäistä kertaa Naantalin kaivohuoneella ja saimme hienoisen shokin sinne saavuttuamme. Tässä me olemme tulossa rokkikeikalle, ja paikan päällä joku pikkumekko/pukuväki tanssii foksia, oli sitten kyseessä Kaija Koo, Anssi Kela tai se takavuosien kammottava Who let the dogs out -ränkytys. (No joo, ei sitä tainut tehdä kuin yksi pari tai kaksi, mutta kuitenkin...) Takavuosien yhden hitin ihmeet olivat muutenkin aika hyvin edustettuina. Keikkaväen saapuessa tunnelma kuitenkin onneksi koheni ja päästiin rokrokfiiliksiin.3 kommenttia:

strangiato kirjoitti...

Taisitte olla aika lailla tasan mun kohdassa mutta muutamaa "riviä" taaempana. :-) Keikkapaikka oli kyllä kaukana parhaasta mahdollisesta mutta musiikin puolesta absoluuttisen onnistunut ilta ja yö pitkälle pikkutunneille...

-Anne- kirjoitti...

Juu, totesin että Turun klubi missä oltiin keväällä oli huomattavasti parempi keikkapaikka. Mutta kyllä se fiilis tuollakin oli jees, etenkin kun seisoi tuolla hieman edempänä.
Tulevat näköjään marraskuussa Kaarinaan, täytyy harkita lähtisikö sinnekin.

strangiato kirjoitti...

Kaarinan keikkapaikka ei sekään ole niitä parhaita, kaks keikkaa olen siellä kokenut (ei VHB:n), se on semmoinen lähiöpubityyppinen, enkä uskonut että VHB sinne eksyisi. Mutta pitäähän poikien harrastusta tukea. ;)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails