lauantaina, kesäkuuta 02, 2007

Matkoilla

Matka-bloggaamista: Olen matkalla Espooseen ja sieltä Hartwallille katsomaan Mamma Mia -musikaalia. Toivottavasti on hintansa väärti.

Luvassa on myös ystävän synttäreiden viettoa keilaamalla, saunomalla ja syöpöttelemällä. Toivottavasti ei ole tuhoisaa hyvin edenneelle painonpudotukselle.

Kohtalo potkii taas minua päähän: en ehtinyt viime yönä nukkua kunnolla, joten ajattelin ottaa tirsat junassa. Mutta eikös edessäni istuvalla pariskunnalla ole mukanaan ähisevä, koriseva ja kitisevä vauva! Se niistä unista sitten.

Jos joku ei vielä ole sitä huomannut, niin minä en kuulu niihin naisiin jotka vauvoja nähdessään menevät sekaisin onnesta ja rupeavat lepertelemään höpöjä. Minä poistun mieluummin takavasemmalle.

Nyt se rupesi rääkymäänkin. Tässä ei enää auta iPodissa pauhaava industrialpaukekaan.

Hauskaa viikonloppua. Palaan linjoille lähipäivinä.

3 kommenttia:

Marikki kirjoitti...

Hauskaa viikonloppua myös sinulle ja nauti musikaalista (olen kuullut, että se ON hyvä).

Iines J kirjoitti...

No, oliko Mamma mia hintansa väärti? Vaikea kuvitella, että se ainakaan musikillisesti tuottaisi pettymystä, jos Abbasta pitää.

Vauvajuttu nauratti. Sellaisia ne vauvat ovat, eivät yhtään ajattele lähimmäisiään.

-Anne- kirjoitti...

Marikki: Se OLI tosiaankin hyvä!

Iines: Jep, musiikki oli huippua.

Senkin uhalla että saan kaikki maailman vanhemmat kimppuuni, niin minun täytyy sanoa että junissa pitäisi olla eri vaunut lasten kanssa matkustaville. Onhan eläimillekin...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails