torstaina, syyskuuta 27, 2007

Katsahdus menneeseen kesään

Iines J haastoi Jalokuvia-kuvablogissaan bloggaajia näyttämään parhaita kesäkuviaan. Minäkin innostuin selailemaan arkistoani. Pähkäilin, pähkäilin, valitsin, muutin valintaa, pähkäilin, muutin taas valintaa... koska olen vaaka ja sitä myötä päättämätön otan vapauden esittää kollaasin suosikeistani. Tällainen se minun kesäni oli:


Vaikka aina hehkutan pitäväni syksystä, tässä vaiheessa tulee aina haikea olo ja tunne etten ole käyttänyt tarpeeksi paljon hyväkseni pitkiä valoisia kesäiltoja. *Haikea huokaus*

Yksi syksyn varjopuolia on muuten se, että enää ei voi pitää parvekkeenovea auki 24/7, niin että katti voi mennä ja tulla mielensä mukaan. Nyt joudun taas monen kuukauden ajan tanssimaan herran pillien mukaan ja aukomaan ovia. Rutiini on yleensä tämä:
Pico: Mjau, päästä ulos.
Minä: Ole hyvä, avaan oven.
Pico: (Istuu pitkän tovin katsellen ovenraosta ulos, nousee sitten ja kävelee pois) Ei, en minä haluakaan, siellä näyttää liian kylmältä.
Minä: prrrrkkkkkk.
Hetken kuluttua parvekkeen ovelta kuuluu taas vaativa naukaisu, itse asiassa niitä kuuluu useampi jos en heti tajua palvella. Tällä kertaa katti mahdollisesti jo meneekin pihalle, jollei muuten, niin minun tönäisemänä...

7 kommenttia:

Marikki kirjoitti...

Vaa'at ne on parhaita.

Upeita kuvia olet kyllä ottanut.

hpy kirjoitti...

Kissat ovar herroja. Me palvelijoita.

Iines J kirjoitti...

Hieno kesäinen kuvakollaasi! Myönnettävä on, että yhden kuvan valinta oli tosi vaikeaa - mulla oli pitkään kolme kuvaa, sitten neljä, viisi... Lopulta heitin vain kylmästi muut hyvät pois ja jätin tuon yhden.

-Anne- kirjoitti...

Marikki: Kiitos kehuista.

HPY: Se on äärimmmäisen totta.

Iines: Kiitos. Sinulla on selvästi valinnan lahja. Minulle se on aina miltei ylitsepääsemättömän vaikeaa.

Lasse kirjoitti...

Ältsin kiva kollaashi. Tuo jugurttimuki, taimikälie, vaikuttaa houkuttelevalta. :)

Haydee kirjoitti...

Nätteja kuvia hienosti esitettynä!
Mihin se kesä oikein hävisi...?

-Anne- kirjoitti...

Lasse: Kiitos. Taidat tarkoitta kahvilasia =). Se oli hyvää.

Haydee: Kiitos. Kyllä ne kesät aina hurahtaa nopeasti.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails