sunnuntaina, syyskuuta 30, 2007

Voi rähmä

Eilen onnistuin löytämään kivoja syysvärejä puistosta, mutta ladattua kuvat koneelle, huomasin että jokaisessa on jotain epämääräistä suttua toisessa reunassa:


Syypäänä lienee Pico. Äijä taisi viimeisen kuvaussessiomme aikana tökätä kameraa tahmaisella nenällään. Etten tajunnut jo silloin putsata linssiä. Prk. Toivottavasti edes saan sen kunnolla puhtaaksi.

Mainitsenpa lopuksi vielä että olimme perjantaina K.:n kanssa Klubilla stand up-illassa. Kyseessä oli ns. blue-ilta, jolloin esitykset kiertelivät K18-teemojen ympärillä. Hiukan pelkäsin, että mahtaakohan mennä vaivaannuttavan puolelle, mutta suurimmaksi osaksi ei mennyt. Oli ainoastaan yksi heebo josta en pitänyt yhtään - enkä edes muista minkä niminen tämä oli. Ilari Johansson, joka toimi MC:nä oli minun ehdoton suosikkini.
Esitykset nostivat esiin nykyajan seksuaalikulttuuriin liittyviä asioita, joista olisi minullakin paljon vaahdottavaa, mutta enpä taida mennä siihen, koska silloin tänne vaan eksyy hakukoneiden myötä kaiken maailman pervoja. Taidan sen sijaan mennä laittamaan naamaani edustuskuntoon. Tänään mennään Pulla-Armaksen kummipojan synttäreille. Pitäisi varmaan paketoida se Pölhölä-elokuvakin...

3 kommenttia:

Iines J kirjoitti...

Löysit kuin löysitkin kauniita vaahteroita - ja näemmä Vartiovuorenmäeltä. Nuo kumollaan olevat jättikokoiset kukkaruukut ovat hauskoja ja olen monesti ajatellut, että niitä pitäisi mennä kuvaamaan.

Jotain hämärää kuvissa selvästi on, varmaankin kisulin nenän jälkiä...

Haydee kirjoitti...

Hienoja nuo kuvat on joka tapauksessa!

Hei, suomea ja ruotsia sujuvasti puhuvana voit varmaankin kääntää "rakkaudesta se hevonenkin potkii":n ruotsiksi? :)
Tack på förhand!

-Anne- kirjoitti...

Iines: Yritin putsata linssiä mikrokuituliinalla, toivottavasti riittää.

Haydee: Kiitos. Harmittaa todella, että niihin tuli nuo mähmät.
Mutta pistitpä vaikean kysymyksen... en ole varma, mutta "Den man älskar agar man" on sisällöltään vähän samantyylinen.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails