tiistaina, huhtikuuta 15, 2008

Nyt on sitten kevät... vai?

On se sit vissiin kevät - äsken lenkillä käydessä oli ihan pakko riisua takki, kun olin laittanut liikaa palttoota niskaan. Ja täällä sisälläkin on vähän ummehtunut tunne, jos ei pidä parvekkeen ovea auki - aurinko nääs paistaa sisään koko aamupäivän. Kevät tuo tullessaan myös ikävän velvollisuuden siivota parveke, joka on talven aikana muuttunut sekasortoiseksi säilytystilaksi - voi rutto sentään. Tänään en siihen kuitenkaan ryhdy.

Olin eilen urasuunnitteluun liittyen jonkinlaisessa psykologisessa soveltuvuustestissä. Siellä tehtiin kaikenlaisia persoonallisuus- ja kykytestejä. Tulokset saadaan vasta ensi viikolla, mutta eilisen perusteella voin analysoida itseni jo nyt: Osaan lukea ja seurata ohjeita kohtuullisen hyvin - kolmiulotteinen hahmotuskyky on... no jaa, sitä on, mutta vaatii aikaa - aakkostus ja luettelointi sujuu vaivattomasti ja nopeasti - sanallinen luovuus on melko surkea (ihan suututti) - sitä en kyllä osaa sanoa, mitä syvällistä piirustustesteistä voisi lukea. Ainakin sen, että jos näen paperin keskellä pisteen, ensireaktio on piirtää sen ympärille eläimen naama. Niin, ja pari päivää sitten tehdyt testit kertoivat että olen hiljainen havainnoitsija - asia, jonka kylläkin jo tiesin. Ihan mielenkiintoista tuollainen, mutta tiedä sitten onko siitä mitään hyötyä... sanoo ikuinen skeptikko ja pessimisti.

4 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Tuollaiseen psykologiseen testaukseen minäkin haluaisin!
Ehkä siellä selviäisi kaikki se mitä jo mielessään tietää itsestään, mutta silti kun joku muu sen toteaa ääneen ja kirjaa johonkin ylös niin se tuntuu jotenkin 'tärkeämmältä'.

Anonyymi kirjoitti...

Nuo testit eivät ole kovinkaan luotettavia, vaikka osa niistä pitäisikin paikkansa. Olisi silti ihan mielenkiintoista osallistua ja nähdä, mitä testit itsestä kertovat...

-Anne- kirjoitti...

Meillä on ensi viikolla vielä tiedossa tunnin keskustelu psykologin kanssa, ihan mielenkiintoista.

lepis kirjoitti...

Jahas, uskoisikohan tuota. Aurinkoa Turussa? ;) No, olen sitkeä sissi ja vielä joku päivä aion sen ihmeen nähdä ;)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails