keskiviikkona, syyskuuta 17, 2008

Ostetaan: latinolanne ja tasapainokyky

Päätin palauttaa itsekurini ja liityin uuteen kuntoklubiin. Tänään kävin testailemassa eri ryhmäliikuntalajeja, ja kuten arvasinkin olen sekä jäykkä, koordinaatiokyvytön että tasapainoton. Saatte olla tyytyväisiä ettette nähnyt minua latinojumpassa tapailemassa lambada-liikehdintää... voi hyvät hyssykät sentään - lantio ei heilunut, eikä kädetkään tahtoneet pysyä synkassa. Mutta yrittänyttä ei laiteta, aion antaa lajille mahdollisuuden, sillä siitä tuli sekä hyvä mieli että hiki.

Toinen ihmetys mitä tuli kokeiltua oli Flexi-bar - joustava tanko pistettiin tekemään pientä heiluriliikettä jota sitten yritettiin pitää yllä. Kuulostaa ehkä helpolta, mutta se alkoi hetken kuluttua tuntumaan aika reippaasti lihaksissa - naama irveessä sitten vatkattiin. =)

Bodybalanceakin kokeilin, eikä yhdellä jalalla seisomisesta meinannut tulla mitään - siitä oli kehonhallinta ja sulokkuus kaukana. Ajattelin silti ottaa ohjelmistooni jonkun tuollaisen rauhallisen kehonhallintatunnin, joko balancen tai fitnesspilateksen.

Vakaa aikomus olisi siis harrastaa liikuntaa muutama kerta viikossa. Kysykää sitten muutaman kuukauden päästä olenko pitänyt lupaukseni. Jos en, niin minulle saa antaa raippaa.

4 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Minä kuulun niihin, joille nämä uudet jumppatermit ei sano mitään, hyvä kun laitoit linkit. Aerobickiä harrastin 80- ja 90-luvulla, 2000-luvulla en enää mitään siihen viittaavaakaan. Pyöräily ja kävely riittävät.

Pitääpä muistaa ennen joulua kysellä sulta, että miten meni näiden uusien lajien kanssa..

Iines kirjoitti...

Isosisko valvoo... Mielenkiintoisia lajeja sä olet kuitenkin kokeillut, joten ehkä sä jäät johonkin koukkuun.

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä!!! Itsekin aloitan syyskuntoilun heti huomenna, lomalla lihakset tosin saivat rinkkaa kantaessa aika kyytiä enkä ainakaan lihonut, kerrankin!!
Arki koittaa..

-Anne- kirjoitti...

Ensimmäinen viikko takana, ja neljästi kävin urheilemassa - ans kattoa pysyykö innostus yllä...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails