tiistaina, syyskuuta 16, 2008

Sukkahousukausi koitti

... tai sitten on lopetettava pyöräily. Hyvä etten jäätynyt tänään pystyyn työmatkalla. Itse asiassa olen viime päivinä ollut koko ajan hieman kohmeessa - työhuoneeni on jäätävän kylmä, eikä kotonakaan mitenkään erityisen lämpöistä ole. Äsken olin melko epäekologinen ja kävin suihkussa lämmittelemässä - siellä tuli viivyttyä vähän turhan kauan.

Mistä tuli mieleeni, että katselin tässä eräänä päivänä Australian huippumalli haussa -ohjelmaa (joka on paljon esikuvaansa kökömpi), niin siinä joku mimmi väitti ottavansa TUNNIN suihkuja! Voiko tuollainen pitää paikkaansa? Mahtaakohan vielä suihkutella joka päivä? Ei taida olla vesilasku kulutuksen mukaan...

Onpas muuten mukavaa: rappukäytävässä olevasta palohälyttimestä on ilmeisesti paristot loppumassa, ja se päästää säännöllisesti kimakan piippauksen. Katsotaan häiritseekö yöunia... ei kai sitä huoltomiehelle sentään näin myöhään kehtaa soittaa?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on kärvistelty samojen ongelmien kanssa, sukkahousut vai ei. Ehdottomasti! Ja isännöitijälle piti laittaa jo kolotusviesti ;)

tinka kirjoitti...

Haa, tuostahan se minunki nuha varmaan johtuu, kun en ole vieläkään laittanut sukkahousuja jalkaan! :o
Ikinä ennen ei ole näin pitkälle menny ilman. Oon vaan jotenki muka tarjennu aamusin (en tosin pyöräile).

Oon lukenu muutamasta blogistakin, että väki lotraa suihkussa pitkiä aikoja, ei kuulemma puoli tuntia - tunti oo mikään ihme aika.

Mulle se on. Mulle jo 20 min. on pitkä aika ja ihan hyvin ehtii :) Liekö syynä sekin, että on lyhyt tukka.

Olen myös "aina" joutunut maksamaan vedestä kulutuksen mukaan ja kotona jo opetettiin, että turhia ei lotrata... Kotoa sai paljon hyviä oppeja - tai sitten sitä maalaisjärkeä. Eh.

Hyviä työpäiviä! Mie lasken jo päiviä loman alkuun - ja sitten koittaakin työttömyys, ellei tässä ihmeitä tapahdu.

-Anne- kirjoitti...

Sukkahousut jalkaan, joka nainen! Tai ainakin paksummat housut...

Tinka: Toivottavasti saat pian töitä, ettet joudu kauaa pyörittelemään peukaloita.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails