tiistaina, helmikuuta 24, 2009

Aikamoiset kemut tiedossa

Ruotsissa nimittäin. Olen ihmetellen katsellut Ruotsin tv:n extralähetyksiä sen johdosta että Victoria ja Daniel vihdoinkin ovat menneet kihloihin.

Aikamoinen vouhotus ja rumba, kun ajattelee että loppujen lopuksi on vain kyse kahden homo sapiens -lajin edustajan pariutumismenoista.

Suurin osa kansasta tuntuu olevan mielissään siitä, että kruununprinsessa nai tavallisen kansanmiehen, mutta eräässä insertissä jotain ihme "yhdistyneet rojalistit" tms. -ryhmittymää edustava jäykistelijä selitti että ensisijaisesti Victorian olisi pitänyt etsiä itselleen eurooppalaisen kuninkaallisen, toissijaisesti eurooppalaisen aatelisen, ja jos ei vieläkään olisi napannut, niin ruotsalaisen aatelisen. Hohhoijaa. Oli sen oloinen mies että taitaa olla heinäseiväs ahterissa - tai anteeksi, eihän rojalistilla tietenkään voi olla siellä mitään niinkään rahvaanomaista kuin heinäseivästä, kyseessä taitaa olla kullattu marsalkansauva.

Vaikka en häähömpötyksistä paljoa perustakaan, toivotan pariskunnalle silti onnea tulevaisuuden varalle - aikamoiseen rumbaan se Ockelbon poika on ajautunut. Silvia-anoppi tietänee miltä se tuntuu...

3 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Oli tämä ilouutinen. Kun tietää, että pari on oikeasti rakastunut, ja ovat jo olleet yhdessäkin noin 8 vuoden ajan.

Tämän lähemmäksi meitä suomalaisia ei kuninkaallisia häitä tule. Ois kiva lähteä sinne humuun katsomaan ensi vuonna.. Mutta en tiedä. Helpompi katsoa kotoa tv:stä.

Elisa kirjoitti...

Kiva kun saavat toisensa! Rakkaus on aina ihana asia.

Miltä tuntuisi mennä naimisiin personal trainerinsa kanssa? Ei varmaankan peppu levenisi kun olisi personal trainer omasta takaa =)

-Anne- kirjoitti...

Sooloilija: Juu, ihan hyvä että vihdoin saivat sen naimaluvan. Hulluahan se olisi ollut jos Victoria olisi joutunut luopumaan joko kruunusta tai rakkaudestaan. Ja pitkästä aikaa Ruotsin kuningashuoneeseen saadaan oikeasti ruotsalaista verta.

Elisa: Ei sitä kyllä kehtaisi antaa itseään rupsahtaa sellaisen aviomiehen seurassa. =)

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails