maanantaina, helmikuuta 23, 2009

Back to life

Noniin, takaisin sorvin ääreen. Edellisestä postauksesta onkin jonkin verran aikaa, kun oli noita kiireitä. Kiireestä ja stressistä palautumiseen menikin sitten -viikko, mutta nyt tunnen olevani taas voimissani. Siispä jatketaan jorinoita.

Näin alkuunsa pieni pikakatsaus siihen, mitä viime viikkoina on tapahtunut:

  • Olen totutellut Vistaan - ja se ei ole sujunut täysin kiroilematta. Vieläkin on jotain säätöjä tekemättä, että tämä ei koko ajan kyselisi saako ohjelmat käynnistyä vaiko ei... Tästä aiheesta voisi kirjoittaa vaikka pari liuskallista, mutta en nyt sorru siihen.
  • Olen käynyt taas pariin otteeseen Helsingissä - työmatkalla molempina kertoina. Voin muuten suositella Kansallismuseon Suomen sodan 200-vuotisjuhlanäyttelyä - se oli aika mielenkiintoinen. Olen myös käynyt ensimmäistä kertaa Espoossa WeeGee-talossa - siellä tutustuin Espoon kaupunginmuseon Keskiaikainen kylä-näyttelyyn ja Helinä Rautavaaran antropologisiin kokoelmiin. Jälkimmäinen oli aikas jännä - en ole aiemmin Helinästä paljoakaan lukenut, tuntui olevan aika mielenkiintoinen nainen.
  • Olen pelannut Tomb Raider Underworldin loppuun alle viikossa - se oli kyllä kumman lyhyt, koska en ole tahkonnut sitä yötä päivää...
  • Olen käynyt elokuvissa katsomassa suomalaisen Muukalainen-elokuvan. Se oli kauniisti kuvattu, mutta minusta kaikki se hiljaisuus oli vähän teennäistä... alleviivatun taiteellista.
  • EN ole hankkinut lippuja Madonnan konserttiin.
  • Olen päättänyt muuttaa. Asunto on jo katsottuna, ja muutto tapahtuu joskus toukokuussa. Jeeeee! Elintilaa! Siitä enemmän myöhemmin.
  • Olen vihdoin vienyt joulukoristelaatikon kellariin. Paitsi juuri äsken huomasin että pari koristetta oli jäänyt kyydistä...

Siinä nyt jotakin. Nyt aion käydä katsomaan nauhoittamaani Oscar-gaalaa, että voin sitten yhtyä kolttu- y.m. keskusteluihin. =)

Ja loppukevennykseksi trollin pylly. Ei juuri mistäkään syystä, minä vain yhtenä päivänä tajusin että työpistettäni koristavalla trollilla ei ole housuja. Mokomakin nakuilija. Ja älkää kysykö miksi olen raahannut trollin työhuoneeseeni. En osaa selittää sitä itsellenikään. ;-)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikö ollut omituinen se Tomb Raider? Mielestäni siinä ei ollut edes yhtään kunnon pomotappelua? Itsekin näpersin sen viikossa läpi vaikka yleensä joudun taistelemaan Laran puolesta kk-tolkulla..

-Anne- kirjoitti...

Juu! Kyllä ne muut on mielestäni olleet pidempiä...
Pomotappeluiden puute on minusta kylläkin plussaa, että osaan vihata sellaisia pitkitettyjä taisteluita.
Toinen asia mitä inhoan on aikarajalliset tehtävät. Nytkin jouduin yhtä kokeilemaan vaikka kuinka monta kertaa. Ja silti pelasin tuon läpi niin nopeasti.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails