tiistaina, helmikuuta 10, 2009

Ei sitten toiminut...

... merkinnän lähettäminen kännykällä, meinaan. Ennen on onnistunut.

Tänä aamuna vain junassa istuessani näpyttelin väliaikatietoja niistä mahdollisesti kiinnostuneille. Kiire on yhä sellainen että varsinainen blogittelu ja blogien lukeminen saa levätä vielä ensi viikolle.

Olen kylläkin saanut valmiiksi erään toimitustyön, mutta koska olen lupautunut pitämään KAKSI luentoa, joista ensimmäinen on torstaina, minulla riittää hommaa. Miten ihmeessä saan kasaan tarpeeksi asiaa? Olisi pitänyt tehdä jonkinlaisia pedagogisia opintoja, että tietäisi niksejä aktivoida opiskelijat tekemään juttuja että itse saisi levätä...

Nyt olen työmatkalla Helsingissä (tai itse asiassa olen tällä hetkellä Espoossa) ja huomenna takaisin kotona. Tätä varten piti se läppärikin ostaa - että saan tehdä töitä reissussa. On muuten toistaiseksi ollut ihan kelpo peli.

Ja nyt taas töihin.... että menenkin lupautumaan tekemään sellaista, josta en oikeasti pidä.
Jos vaikka viikonloppuna ehtisin katsomaan mitä teille muille kuuluu...

2 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Huhuu Anne, missä olet?
Katsotko Oscareita? Minä teen ja laskiaispullien voimalla katson, siksi huhuilen sinua täällä tähän aikaan..

-Anne- kirjoitti...

Olipas hyvä, että tulit huhuilemaan - se tuli ikään kuin potkuna persuksille. Täytynee palata ruotuun ja blogien kimppuun.
Olisinpa voinutkin katsoa Oscarit suorana, mutta kun piti nousta töihin aamulla. Ohjelma on kuitenkin boksilla ja käyn sitä kohta katsomaan...

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails