maanantaina, maaliskuuta 09, 2009

Nostalgia-discoon?

Mikaela mainitsi kasetti-lastuni kommentissaan ärsyttävät, biisien päälle puhuvat juontajat jotka olivat kotiäänittäjän riesana. Siitä tuli mieleeni legendaarinen Ocsid-juontaja, moottoriturpien kummisetä Tapani Ripatti. Siinä oli kaveri jolla riitti juttua - ja riittää yhä, käsittääkseeni hän työskentelee yhä toimittajana Lahden radiossa.

Ripatti toimii tässä keväällä dj:nä kahdessa disco-illassa Hotelli Korpilammella (Espoossa tuo kai lienee?). Siinä olisikin mahdollisuus nostalgiatrippiin, etenkin kun kyseisiin pippaloihin on 35 vuoden ikäraja - ei siis mitään teinimeininkiä. Hiukan kutkuttaisi lähteä humputtelemaan ja kuulemaan tuttua ääntä. Eikä siellä tulisi kamalaa ikäkriisiäkään, kun muutkin ovat keski-ikäisiä... =)

Pannaanpa harkintaan...

(Kuva: ShutterBugStudio on Flickr
)

6 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Herranjestas; Tapani Ripatti!! Muistan nuoruudestani! Instituutio Jake Nymanin ohella!

lepis kirjoitti...

Eikös se olekkaan jossain Korpilahdella...? Tapani Ripatti otti ja räpätti. Tuo voisi olla sellainen nostalgiatrippi ettei sitä kestäisi :)

Tintti kirjoitti...

Ei kestäis ei, Ripatti on ollut myn yökkis-listalla ihan alusta saakka.

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa kiinnostavalta ;O)

-Anne- kirjoitti...

Kaverin kanssa oikeasti mietimme, että tekisikö retken.

Anonyymi kirjoitti...

ihan älyttömän mielenkiintoista.. tossa taannoin oli kantabaarissani 80-luvun musiikkia, mikä oli hauskaa, mutta olisin toivonut, että tiskijukkana olis ollut Tapani Ripatti, olis tullut niin aito tunnelma!
marja

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails