torstaina, syyskuuta 03, 2009

Erittäin huono ajoitus

Olen koko viikon ollut oudon väsynyt, ja tänään olotila senkun paheni. Päätin lähteä töistä kotiin kesken päivän, ja hyvä että sen tein, sillä kotiin pyöräily oli kuin Tour de Franceen osallistuminen - lihakseni menivät ihan veteliksi ja jaksoin juuri ja juuri käydä kaupassa ostamassa iltapalaa.

Kotiin päästyäni kömmin samantien sänkyyn, ja siinä vaiheessa alkoi kuumekin nousemaan. Tiedä sitten onko tämä tavallista flunssaa vaiko onko minuun nyt tarttunut se "wagneriaaninen kanta". Kurkkua hiukan kutittaa, mutta ei yskitä, satu eikä nenä vuoda. Lihakset ovat kyllä muusia ja pää kuuma.

Ei sillä niin väliä mikä tauti minulla on, mutta ajoitus on erittäin huono - minun oli lauantaina määrä saada vieraita. Pöh.

Onneksi hain tänään postista kolmannen osan Mortal Instruments -sarjasta, joten voin viihdyttää itseäni jännittävällä fantasialla. Tosin se voi kuumeisena saada aikaiseksi outoja unia.

Pico on ainakin ollut yllättävästä kotiintulostani ihan innoissaan, ja on maanut päälläni lähes koko ajan. Lisälämmitys ei ole ollut haitaksi.

Ei kommentteja:

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails