torstaina, syyskuuta 10, 2009

Kaksi hyvää yhdessä

Depeche Mode + True Blood. Mitä sitä nyt sen enempää selittelemään.



Harmittaa ihan kamalasti että en tällä kertaa pääse Deppareiden keikalle. Onneksi edellisestä kuitenkin on hyviä muistoja, kun pääsin nauttimaan siitä ihan lavan tuntumassa.

Viime aikoina on taas ärsyttänyt se että ei asu Helsingissä, sillä sinnehän ne isot artistit aina tulee. Yleensä keskellä viikkoa. Jos olisi oma auto niin ongelma ei olisi niin suuri, mutta kun joutuu olemaan julkisten varassa, niin kotiinpääsy voi olla vähän hankalaa. Joko joutuu lähtemään kesken keikan tai sitten kotiintulo tapahtuu niin myöhään että aamuherääminen on tuskaa. Minä periaatteessa voin siirtää työtuntejani niin että voisin kerran pari nukkuakin pidempään, mutta keikkakavereilla ei ole asiat ihan yhtä hyvin. Eikä sitä nyt yksin tule lähdettyä.
Olisi ollut kiva kerrankin nähän Marilyn Mansonkin nyt marraskuussa, mutta...

Onneksi sentään on Muse-keikka lokakuussa. Aiommekin K.n kanssa viipyä Hesassa jopa kahden yön verran kun tuli säästettyä yksi lomapäivä tuota varten. Jihuu.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Se kyllä aina pännii, kun joku lempparibändi tulee Helsinkiin ja miksi sen täytyykin aina olla keskellä viikkoa? Vaikka minä voisinkin lähteä, niin kukaan kaveri ei ja miten se yöpyminenkin sitten... Yhyy!

-Anne- kirjoitti...

On se niin väärin. Muuten en haluaisi asua Hesassa, mutta tämä kyllä pännii.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails