lauantaina, tammikuuta 30, 2010

Sherlokki viihdytti

Menneellä viikolla kävin minäkin katsastamassa uuden Sherlock Holmes -leffan.
Pakko myöntää että olin trailerin perusteella hieman epäluuloinen - ettäkö Sherlock ja Watson nyrkkejä heiluttavia heppuja? Mutta leffa osoittautui lopulta ihan viihdyttäväksi tekeleeksi.

Joitain pieniä teknisiä ärsytyksiä toki oli - päällimmäisenä jotkin tappelukohtauksien nopeutusefektit jotka mielestäni kuuluvat ennemminkin musiikkivideoihin kuin elokuviin.
Visuaalinen anti oli muuten miellyttävä - pidin kovasti tummanpuhuvasta viktoriaanisen Lontoon tunnelmasta. Ja sanomattakin selvä että minun silmääni hiveli varsinainen dream team Downey & Law... 
Mitäs vielä - juu, tykkäsin musiikista.

Jatkoa ja tohtori Moriartya odotellaan.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä tykkäsin tästä modernisoidusta versiosta paljonkin, Downey ja Law tekee loistavaa työtä nahistelevana pariskuntana ;O)

Paivi kirjoitti...

Allekirjoitan Mikaelan kommentin - ihana nahisteleva pariskunta :) Tykkäsin myöskin elokuvasta ja se viktoriaaninen Lontoo oli ihana.

Sooloilija kirjoitti...

Mutta entä juoni? Minä olin ajoittain ihan pihalla!

Mutta visuaalisuudesta, erityisesti puvustuksesta antaisin Oscarin!

Tintti kirjoitti...

Jatkoa odotellessa. Vähän tuli sellainen tunne, että GR:llä oli kädet täynnä ideoita eikä oikein osannut päättää mitä käyttää ja mitä sitten säästää tuleviin hankkeisiin. Sillä niitähän tulee ( http://www.imdb.com/title/tt1515091/ ). Toisaalta samaa hidastempoista taistelukaavaa ja takaumajippoa toistettiin liikaa, mistä tuli vähän sellainen ahaa-hohhoijaa -olo. Mutta hiton hyvä oli kuitenkin. Parasta huttua tänä vuonna. Siis toistaiseksi.

-Anne- kirjoitti...

Yhdyn Mikaelan ja Paivin kommentteihin nahistelevasta pariskunnasta. Viehättävää kinastelua. ;-)

Sooloilija: Kyllä se juoni oli mielestäni ihan käypä - ja onneksi lopussa magia osoittautuikin ihan maalliseksi... Ja juu, kyllä puvustusoskarin voisin suoda tälle elokuvalle.

Tintti: Ne taisteluiden kertaukset oli yksi juttu minkä olisin jättänyt pois. Tai siis se serlokin analyysi iskujen vaikutuksesta oli kerran ihan hauska juttu, mutta a) sen analyysin jälkeen ei olisi tarvinut toistaa koko mätkintää uudestaan "reaaliajassa", ja b) olisi riittänyt kerran elokuvan aikana.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails