tiistaina, helmikuuta 02, 2010

Pari painavaa sanaa Euroviisuista

Viisufinaali käytiin jo lauantaina joten olen rähjäykseni kanssa vähän myöhässä, mutta vanhan euroviisufanin on pakko avautua:

Ensinnäkin nämä Suomen karsinnat ovat uskomattoman amatöörimäisiä. Sekä ulkomuodoltaan että sisällöltään. Kuinka sinne otetaan esiintyjiä jotka eivät edes pysy nuotissa? Voi hyvät hyssykät sentään mitä esityksiä tänä vuonna joutui kestämään - jopa finaalissa.  Parasta antia taisi olla väliaikanumerot.  

Toiseksi toivoisin että juontajat laitettaisiin vaihtoon. En enää kestä Pelkosta ja Peltolaa, puistatus sentään. Vaivaannuttavia vitsejä, huonoja sketsejä... ei ei ei.

Kolmanneksi ihmettelen miksi ihmeessä finaalissa kysyttiin tosikoksi osoittautuneen Marko Bjurstömin mielipiteitä? Minun mielestäni on melko asiantonta ja törkeää että kilpailulähetyksessä annetaan jonkun koreografin haukkua osallistujia - tässä tapauksessa Eläkeläisiä. Se ei ole asiallista minkään kilpailun ollessa kyseessä.  Täysin ihmeellinen veto, ja ymmärrän kyllä että tuohtuneet katsojat syyttävät Yleä manipuloinnista.

Itselläni ei ollut niin väliä olisiko Eläkeläiset vai Kuunkuiskaajat voittanut, toiseksi tullut Nina Lassanderin biisi taas ei jäänyt yhtään mieleen. Eläkeläisillä olisi ollut huumoria, mitä Suomella harvoin on ollut pelissä (tai no, Lordi nyt kuulunee huumoripuoleen...), ja Kuunkuiskaajien suomalaisugrilainen kipale voinee kosiskella slaavilaisia katsojia. Minusta vaan tuntuu että olisin kuullut sen kappaleen aiemmin, siinä on joitain hyvin tuttuja sävelkulkuja.

Lauantaina alkaa Ruotsin viisukarsinnat, jos vanhat merkit pitävät paikkansa niin kyseessä on jotain paljon viihdyttävämpää ja ammattimaisempaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä en moisia katso mutta kuulostaa juuri siltä mitä olen kuvitellutkin. Samoin voin uskoa että länsi-naapurissa tämä on ihan eri kaliiberin show, siellä osataan nämä hommat. Ainoa kommentti on se etten pitänyt niistä hemmetin kuutyypeistä, se biisi on kamala..

Tiina kirjoitti...

Hear, hear!

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails