keskiviikkona, helmikuuta 03, 2010

Oscareita odotellaan

Katsastin mitä leffoja löytyy tämän vuoden Oscar-ehdokkaiden joukosta, ja yllätyin iloisesti kun huomasin että District 9 on ehdolla parhaaksi elokuvaksi. Kuin myös Inglourious Basterds, jonka puuttuminen tuosta listasta olisikin ollut hävytöntä. Suurinta osaa ehdokkaista en kuitenkaan ole nähnyt, ainoastaan nuo kaksi edellä mainittua ja A serious man, joten minulla ei oikein ole eväitä ottamaan kantaa siihen kenelle palkinto kuuluu. Itselleni Inglourious Basterds oli kuitenkin viime vuoden SE elokuva, jo pariin otteeseen katsottu.

Toivoisin myös miessivuosan Oscaria Cristoph Waltzille, joka saikin loistavasta roolityöstään jo Golden Globen. Ja Sherlock Holmes on näköjään ehdolla musiikki-kategoriassa - kannatetaan, tykkäsin kovasti.

Katsotaan miten käy.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minusta District 9 ei mokomaa kunniaa ansaitse mutta olen vähemmistössä...Avatar sai jumalattomasti ehdokkuuksia mutta jotenkin ehdokaslistasta jäi silti vähän tyhjä tunne, en tiedä mistä johtui..

Paivi kirjoitti...

Viime vuosi oli muutenkin kummallinen elokuvavuosi, sillä kovin vähän sellaisia kunnolla mieleen jääneitä elokuvia silloin julkaistiin. Yhdestäkään ei tullut sellaista "mestariteos" -fiilistä.

Avatar on tehnyt niin hirveästi rahaa box officessa, että kai sitä sen takia ei ole voinut jättää huomioimatta. Mutta ei se kyllä vuoden paras elokuva ollut... Harmillisesti tuo Hurt Locker on näkemättä, se kun vaikuttaa melkoisen potentiaaliselta voittajalta.

LinkWithin

--- Related Posts with Thumbnails